925 even offline: volgende week volgt een belangrijke huishoudelijke mededeling

Als de zon op de eerste vrijdag na Valentijnsdag aan het Oost-Afrikaanse hemelgewelf verschijnt, dan komen wij met een nieuws over de toekomst van deze site. Verdorie, is dat even lang wachten. Wat doe ik intussen? Wel, kijk een CW over de kwaliteit van de Nederlandse journalistiek. De titel is buitengewoon ver van de inhoud verwijderd, maar daar kent u dit specifieke Youtube-kanaal dan ook van. 

Matig gelezen, al is het belangwekkend: het ouderwetse maffiatopic in drie delen. Er is zoiets als de Calabrische maffia en Nederland fungeert als vluchthaven voor de kopstukken van die club, zowel in fysieke als fiscale zin.

Als een Italiaan een zesvoudige moord pleegt en bij de arrestatie in zijn Diemense safe house wordt een miljoen in contanten aangetroffen, wat doet Justitie daar dan mee? Inderdaad, het is zo erg als u denkt. Deel een, deel twee, deel drie. Vergeet het Kamerlid met een verboden vastgoedconstructie ook niet, en over Kamerleden gesproken, ze willen kennelijk toch wel praten over de euro (klikken brengt u bij de desbetreffende minuut). 

Als uw dame meer dan een uur naar Boer Zoekt Vrouw of Utopia gaat kijken, pak dan het Gepeperd Gesprek over de schuldeneconomie erbij, met Follow The Money. Wacht eens even, hoe zou het met Halbe Zijlstra gaan? Voor uw het weet staan de Russische tanks op de stoep. Kan kloppen, of niet.

Er is meer te doen. Leest u anders deze drie bijdragen van collega Henk van den Tillaert, over golf en de geschiedenis van Kroatië, over Sylvie en haar gebrekkige kennis van de Duitse taal en over de ideologische geschiedenis van het konijn. Vooruit, als bonus: het laatste nieuws over A Bikini A Day en Yolanthe is diepzinniger dan u denkt

Tot volgende week.