Introduceer transgender-, racisme- en islamvrije feitenvrijdag, praat enkel over belangrijke dingen

Sylvana die boos is op discriminatie van eskimo's en hottentotten. Flevolander kids die een genderfluid persoon zoeken maar niet kunnen vinden, omdat dat soort mensen in de nuchtere polder niet bestaan. Knotsgekke complotdenkers die achter elke boom een samenzwering tot een islamitische invasie verwachten. Weet je wel hoe erg dit en dat? Nee? Ik wel, het stond op Facebook, in een groep waar ik me heb aangemeld dus het is waar. Heel leuk hoor, dat het complete publieke debat nergens anders meer over gaat. Weten we straks precies hoe een lesbische hottentot zich voelt als hij/zij/het door ISIS van het dak wordt gegooid. Maar mag het één dag per week ergens anders over gaan? Het milieu, de demografische afgrond, of ons onhoudbare monetaire systeem mischien? Feitenvrijdag noemen we het.