Airbnb-pret: kletter uw vrouwelijke huurders van de trap [massatoerisme-topic]

Wat er mis is met de toerismehel van Amsterdam? Een samenleving bestaat uit onderdelen die elkaar aanvullen. Een bakker die broodjes bakt, een agent die oplet, een leraar die de kindertjes leert lezen, bedenkt u het maar. Nu Amsterdam wordt overspoeld door Airbnb-Easyjet-drugstoerisme kent niemand zijn buren meer, anders dan dat het kotsende Britten of blowende Spanjaarden zijn. Of het hier inderdaad om racisme gaat weten we niet, maar er is geen twijfel over dat een wegwerpsamenleving zich verruwt zodat er voor zaken als respect voor vrouwen vanzelf geen ruimte meer over is. Sloop het massatoerisme van Airbnb voordat het Amsterdam sloopt. 

UPDATE: omdat de dame in kwestie lesbisch is, moet het wel seksisme zijn van de dader en daarmee ook racisme. Na precies drie minuten. Heel veel gezever over discriminatie is dus nep, fake, onterecht, drammen. Blijft het nog wel zo dat je van vrouwen afblijft en Airbnb nog steeds de stad moet worden uitgejaagd.